top of page

Een nieuwe revolutionaire huid booster zonder naalden.
Ontdek de kracht van het Infuzion System.

Wat is het Infuzion System?

Een nieuwe revolutionaire skinbooster-behandeling zonder prikjes? Ontdek de kracht van het Infuzion System®. Geef de huid meer volume, verbeter de hydratatie van binnenuit, herstel verloren volume en optimaliseer contouring met behulp van de kracht van galvanische stroom. Een ontspannende behandeling met directe en langdurige resultaten.

Het Infuzion® System is de perfecte behandeling voor cliënten die bang zijn voor naalden, of als aanvullende glowbooster behandeling op je injectable behandelingen voor langdurige resultaten en een perfect stralende huid. Een behandeling met het Infuzion® System wordt ook veelvuldig geboekt kort voor een belangrijk event of optreden omdat er geen downtime is.

Met behulp van het bekroonde Infuzion® System-behandeling is er eindelijk een nieuwe manier om hyaluronzuur in de huid in te brengen. Het Infuzion System® is een wereldwijd unieke methode en een geregistreerd handelsmerk wat enorme populariteit geniet. Geen pijn, zwelling of blauwe plekken. Een veilige behandeling die maximaal 30 minuten duurt. Bij een Infuzion System®-behandeling wordt hyaluronzuur met behulp van galvanische stroom in de huid gebracht. Het lijkt sterk op een ultradunne, onzichtbare naald zonder pijn.

Tijdens de behandeling gaan de poriën open en sluiten ze weer. Grote poriën worden ook kleiner.Het Infuzion System® kan hyaluronzuur met een moleculair gewicht van meer dan 3000 kDa (3 miljoen Dalton) in de dermis brengen via de haarfollikel en zweetklier. De poriën worden kortstondig geopend tijdens een Infuzion-behandeling, waardoor het mogelijk is om hyaluronzuur te laten doordringen.

image.png

De technologie

De huid kan maximaal 500 Dalton doorlaten. Een klassiek serum of huidcrème heeft meestal ingrediënten met een grotere moleculaire grootte dan 500 Dalton. Hierdoor is het onmogelijk voor het huidverzorgingsproduct om door te dringen in de huid. Dankzij de technologie van het Infuzion System kunnen de actieve ingrediënten echter wel doordringen in de huid en zichtbare resultaten produceren. Het Infuzion System® is een revolutionaire behandeling waarmee het mogelijk is om huidverjongend hyaluronzuur volledig pijnloos en zonder naalden in te brengen, de huid te hydrateren en zichtbare rimpels glad te strijken.

bottom of page